WELKOM BIJ CORTO DIMANCHE
FACEBOOK EVENT TICKETS

WELKOM BIJ CORTO DIMANCHE

Corto Dimanche is een aantal jaren geleden onstaan door 2 bevriende DJ’s te weten Tony Da Groove en Cor Forman.

Deze heren leek het wel eens leuk om een feestje voor en door vrienden te organiseren.

Beiden stapelgek van hun muziek en de liefde voor een mooi feest met goede entertainment en gave shows. Corto Dimanche is inmiddels niet meer weg te denken in de toonaangevende 25+ plus feesten waar kwaliteit en sfeer hoog in het vaandel staan. Gasten noemen het dan ook niet zomaar een feestje maar meer een ervaring.

Als organisatie streven we altijd naar perfectie waar niet in hokjes gedacht wordt, respect, leven en laten leven is ons motto! Bijna alle feesten van Corto Dimanche zijn thema gericht, een zorgvuldig en uitgebalanceerde Line-up van nationale en en internationale DJ’s.

Alle gasten doen er dan ook alles aan om zich te houden aan de geweldige dresscode’s die tenslotte het middelpunt zijn van dit feest.

Wij hebben vele vaste gasten vanaf de eerste minuut en denk je dat jullie in dit profiel passen dan heten wij jullie van harte welkom op 1 van onze volgende events. Heren moeten altijd vergezeld zijn van een dame behalve de bij ons bekende gaystellen.

See u Soon @ Corto Dimanche Partygreetz

DE LOKATIE

Maassilo

De voormalige graansilo is reeds omgebouwd als één van de meest en zeer unieke evenementen lokaties van Rotterdam.

Met de uitgebreide licht en geluidsshow wat u van Corto gewend bent zullen wij er alles aan doen om hier een waanzinnige show van te maken die jullie niet snel zullen vergeten.

In de grote zaal zijn twee barren aanwezig, ruime toilet voorzieningen, er zijn ingebouwde tribunes aanwezig met zitgelegenheid voor circa 100 personen.

De tweede area gaat iets speciaals worden, hierover horen jullie later meer

CORTO EVENTS

Corto events
De mooiste feesten met de leukste mensen.

Hou onze facebook event in de gaten en reserveer gelijk uw tickets.

Le Cirque Rouge

Zaterdag, 17 Nov. / 21:00 - 5:00

FACEBOOK EVENT TICKETS

CONTACT

Adres

Stel een vraag

Versturen

 © Corto Dimanche